دبستان پسرانه امام علی (ع)ثبت‌نام آزمون ورودي پايۀ هاي هفتم و دهم مدارس استعدادهای درخشان از 25 بهمن - دبستان پسرانه امام علی (ع)

خانه / خبر / پیام / ثبت‌نام آزمون ورودي پايۀ هاي هفتم و دهم مدارس استعدادهای درخشان از ۲۵ بهمن

ثبت‌نام آزمون ورودي پايۀ هاي هفتم و دهم مدارس استعدادهای درخشان از ۲۵ بهمن

مركز ملي پرورش استعداد هاي درخشان و دانش پژوهان جوان طي اطلاعيه اي اعلام كرد؛ ثبت‌نام داوطلبان آزمون ورودي پايۀ هاي هفتم و دهم مدارس استعدادهای درخشان از ۲۵ بهمن آغاز مي شود .

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران ، بر اساس گزارش مركز ملي پرورش استعداد هاي درخشان و دانش پژوهان جوان، دستورالعمل آزمون ورودي دبيرستان‌هاي استعدادهای درخشان (دورۀ اوّل و دوم متوسّطه) سال تحصیلی ۹۷ـ۱۳۹۶ از طریق مرکز سنجش آموزش و پرورش جهت اجرا به استان‌های سراسر کشور ابلاغ شده است .

بر اساس مفادّ این دستورالعمل،- ثبت‌نام داوطلبان آزمون ورودي پايۀ هاي هفتم و دهم مدارس استعدادهای درخشان، از طریق پایگاه اینترنتی به نشانیazmoon.medu.ir از ۲۵ بهمن آغاز و تا سه‌شنبه ۳ اسفندماه ۹۵ ادامه خواهد داشت .

اين گزارش مي افزايد؛ تمامي مراحل ثبت‌نام، صدور كارت ورود به جلسه، اعلام نتيجۀ آزمون، ثبت اعتراضات و پاسخ‌گويي به آنها، به صورت اينترنتي انجام مي‌شود و مدارس محلّ تحصيل داوطلبان، در اين خصوص مسئوليّتي ندارند .

‌‌بر اين اساس؛ دفترچۀ راهنمای ثبت‌نام و شرکت در آزمون ورودی نیز، از طریق پایگاه اینترنتی ثبت نام، دراختیار داوطلبان قرار خواهد‌ گرفت و مشخّصات و ظرفيت پذيرش هنگام ثبت‌نام قابل مشاهده خواهد بود .

در ادامه اين گزارش آمده است؛ پذيرش دانش‌آموزان برای ورود به دبيرستان‌هاي دورۀ اوّل و دوّم متوسّطه استعدادهای درخشان، صرفاً بر اساس نمرۀ آزمون ورودی می‌باشد .

گفتني است؛ آزمون ورودی پايۀ هاي هفتم و دهم دبيرستان هاي استعدادهای درخشان به ترتيب ۱۴و ۱۵ ارديبهشت ماه ۹۶ در سراسر کشور به‌صورت هم‌زمان برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است که نام کاربری و رمز عبور ، برای ثبت نام در سایت آزمون ، همان کد ملی و رمز عبور سامانه همگام میباشد که در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.

همچنین ببینید

اسامی پذیرفته شدگان کلاس اول و پیش دبستان

یک دیدگاه

1. Greetings from Ohio! I’m bored at work so I
    decided to check out your site on my iphone during lunch break.
    I really like the information you present here and can’t wait to
    take a look when I get home. I’m amazed at how
    fast your blog loaded on my mobile .. I’m not even using
    WIFI, just 3G .. Anyways, awesome blog! http://brassplates.com/wiki/index.php?title=Herbal_Pills_To_Are_Longer_Lasting_And_Male_Breast_Enhancement_Pictures