دبستان پسرانه امام علی (ع)ثبت‌نام آزمون ورودي پايۀ هاي هفتم و دهم مدارس استعدادهای درخشان از 25 بهمن - دبستان پسرانه امام علی (ع)

خانه / خبر / پیام / ثبت‌نام آزمون ورودي پايۀ هاي هفتم و دهم مدارس استعدادهای درخشان از ۲۵ بهمن

ثبت‌نام آزمون ورودي پايۀ هاي هفتم و دهم مدارس استعدادهای درخشان از ۲۵ بهمن

مركز ملي پرورش استعداد هاي درخشان و دانش پژوهان جوان طي اطلاعيه اي اعلام كرد؛ ثبت‌نام داوطلبان آزمون ورودي پايۀ هاي هفتم و دهم مدارس استعدادهای درخشان از ۲۵ بهمن آغاز مي شود .

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران ، بر اساس گزارش مركز ملي پرورش استعداد هاي درخشان و دانش پژوهان جوان، دستورالعمل آزمون ورودي دبيرستان‌هاي استعدادهای درخشان (دورۀ اوّل و دوم متوسّطه) سال تحصیلی ۹۷ـ۱۳۹۶ از طریق مرکز سنجش آموزش و پرورش جهت اجرا به استان‌های سراسر کشور ابلاغ شده است .

بر اساس مفادّ این دستورالعمل،- ثبت‌نام داوطلبان آزمون ورودي پايۀ هاي هفتم و دهم مدارس استعدادهای درخشان، از طریق پایگاه اینترنتی به نشانیazmoon.medu.ir از ۲۵ بهمن آغاز و تا سه‌شنبه ۳ اسفندماه ۹۵ ادامه خواهد داشت .

اين گزارش مي افزايد؛ تمامي مراحل ثبت‌نام، صدور كارت ورود به جلسه، اعلام نتيجۀ آزمون، ثبت اعتراضات و پاسخ‌گويي به آنها، به صورت اينترنتي انجام مي‌شود و مدارس محلّ تحصيل داوطلبان، در اين خصوص مسئوليّتي ندارند .

‌‌بر اين اساس؛ دفترچۀ راهنمای ثبت‌نام و شرکت در آزمون ورودی نیز، از طریق پایگاه اینترنتی ثبت نام، دراختیار داوطلبان قرار خواهد‌ گرفت و مشخّصات و ظرفيت پذيرش هنگام ثبت‌نام قابل مشاهده خواهد بود .

در ادامه اين گزارش آمده است؛ پذيرش دانش‌آموزان برای ورود به دبيرستان‌هاي دورۀ اوّل و دوّم متوسّطه استعدادهای درخشان، صرفاً بر اساس نمرۀ آزمون ورودی می‌باشد .

گفتني است؛ آزمون ورودی پايۀ هاي هفتم و دهم دبيرستان هاي استعدادهای درخشان به ترتيب ۱۴و ۱۵ ارديبهشت ماه ۹۶ در سراسر کشور به‌صورت هم‌زمان برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است که نام کاربری و رمز عبور ، برای ثبت نام در سایت آزمون ، همان کد ملی و رمز عبور سامانه همگام میباشد که در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.

همچنین ببینید

مسابقه عکاسی به مناسبت روز درخت کاری

دانش آموزان عزیز  تصاویر خود با موضوع درخت کاری را از طریق فرم مربوطه زیر ...

20 − بیست =