دبستان پسرانه امام علی (ع)ثبت شماره تلفن همراه در سامانه پیام کوتاه مدرسه - دبستان پسرانه امام علی (ع)

ثبت شماره تلفن همراه در سامانه پیام کوتاه مدرسه - دبستان پسرانه امام علی (ع)
خانه / خبر / ثبت شماره تلفن همراه در سامانه پیام کوتاه مدرسه

ثبت شماره تلفن همراه در سامانه پیام کوتاه مدرسه

با توجه مشکلاتی از قبیل ناخوانا بودن و یا تغییر شماره تماس شما اولیای محترم که تاکنون پیامکی از سوی مدرسه دریافت نکرده اید خواهشمند است برای اطلاع از پیام های مدرسه نسبت به تکمیل فرم زیر اقدام فرمایید.

توجه : وارد کردن کد ملی ، نام و نام خانوادگی برای تایید شماره همراه الزامی میباشد

همچنین خطوط ارسالی از سامانه پیام کوتاه ، خدماتی ( قابلیت ارسال به شماره هایی که پیام تبلیغاتی را بسته اند را دارا میباشد ، همانند بانک ، بیمارستان و ….) میباشد.

خطوط ارسالی : ۵۰۰۰۱۲۱۵۰۵ خطوط دریافتی شامل تمامی شماره تلفن ثابت مدرسه : ۰۲۱۴۴۰۵۰۱۲۲ ، ۰۲۱۴۴۰۵۰۰۳۴ ، ۰۲۱۴۴۰۸۲۸۱۴ قابلیت دریافت پیامک های شما را دارا میباشد.

ثبت شماره همراه

cyberpolice-logo با آی پی متخلفین سایبری ، برخورد قانونی خواهد شدcyberpolice-logo

با تشکر معاونت فناوری و اطلاعات دبستان پسرانه امام علی (ع)