دبستان پسرانه امام علی (ع)زنگ مهر توسط دکتر مهماندار رئیس پلیس راهور تهران بزرگ و دکترندیری ریاست محترم آموزش و پرورش منطقه ۵ در دبستان امام علی (ع) نواخته شد. - دبستان پسرانه امام علی (ع)

زنگ مهر توسط دکتر مهماندار رئیس پلیس راهور تهران بزرگ و دکترندیری ریاست محترم آموزش و پرورش منطقه 5 در دبستان امام علی (ع) نواخته شد. - دبستان پسرانه امام علی (ع)
خانه / خبر / زنگ مهر توسط دکتر مهماندار رئیس پلیس راهور تهران بزرگ و دکترندیری ریاست محترم آموزش و پرورش منطقه ۵ در دبستان امام علی (ع) نواخته شد.

مراسم آغاز سال تحصیلی ۹۹-۹۸ که با حضور جمعی از مقامان کشوری در دبستان امام علی ع برگزار گردید.

این مراسم که با حضور سردار دکتر مهماندار رئیس پلیس راهور تهران بزرگ و دکتر ندیری رئیس آموزش و پرورش منطقه ۵ برگزار گردید و بزرگواران به ایراد سخنرانی پرداختند .

مدیر منطقه در این مراسم اظهار داشت : در آغاز هفته دفاع مقدس قرار داریم یاد و خاطره شهدای گرانقدر هشت دفاع مقدس را گرامی می داریم و تاسی می کنیم به افکار و اندیشه های بلند شهدای عزیزمان بویژه در ایام شهادت سید و سالار شهیدان آقا عبدالله الحسین (ع)و یاران با وفایش و استمداد می طلبم از ارواح طیبه شهدای این ایام عزیز . در محضر شما خوبان آغاز سال تحصیلی جدید را به شما دانش آموزان عزیز و گرامی و جامعه فرهنگیان ، معلمان زحمت کش و کوشا تبریک عرض می نمایم. امیدوارم در ظل توجهات حضرت حق بتوانیم بیش از گذشته به فرزندان عزیز این مرزو بوم خدمات شایسته ای را ارائه نماییم .