دبستان پسرانه امام علی (ع)کسب مقام اول والیبال وسوم تیمی در رشته طناب زنی دربین مدارس منطقه ۵ - دبستان پسرانه امام علی (ع)

کسب مقام اول والیبال وسوم تیمی در رشته طناب زنی دربین مدارس منطقه 5 - دبستان پسرانه امام علی (ع)
خانه / دسته‌بندی نشده / کسب مقام اول والیبال وسوم تیمی در رشته طناب زنی دربین مدارس منطقه ۵

کسب مقام اول والیبال وسوم تیمی در رشته طناب زنی دربین مدارس منطقه ۵

دانش آموزان کوشا و با انگیزه ی دبستان پسرانه امام علی (ع)توانستند در رشته والیبال در بین مدارس منطقه ۵ رتبه اول و در طناب زنی بخش تیمی در بین مدارس منطقه ۵ تهران رتبه سوم را کسب نمایند.این موفقیت را به کادر زحمتکش مدرسه دانش آموزان مربیان محترم ورزش و خانواده های این عزیزان تبریک میگوییم و از خداوند متعال برای ایشان موفقیت و سلامتی و پیروزی در همه ی زمینه های زندگی مسئلت داریم و از تلاش این عزیزان سپاس گزاریم.

دانش آموزان شرکت کننده آقایان ¨

برنامه ای برای پاکسازی حافظه داخلی گوشی

پاکسازی فقط مربوط به ویندوز نمی شود و باید در تمام سیستم عامل ها از ...