دبستان پسرانه امام علی (ع)ثبت‌نام آزمون ورودی پایۀ های هفتم و دهم مدارس استعدادهای درخشان از ۲۵ بهمن - دبستان پسرانه امام علی (ع)

ثبت‌نام آزمون ورودي پايۀ هاي هفتم و دهم مدارس استعدادهای درخشان از 25 بهمن - دبستان پسرانه امام علی (ع)
سرخط خبرها
خانه / خبر / پیام / ثبت‌نام آزمون ورودی پایۀ های هفتم و دهم مدارس استعدادهای درخشان از ۲۵ بهمن

ثبت‌نام آزمون ورودی پایۀ های هفتم و دهم مدارس استعدادهای درخشان از ۲۵ بهمن

مرکز ملی پرورش استعداد های درخشان و دانش پژوهان جوان طی اطلاعیه ای اعلام کرد؛ ثبت‌نام داوطلبان آزمون ورودی پایۀ های هفتم و دهم مدارس استعدادهای درخشان از ۲۵ بهمن آغاز می شود .

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهر تهران ، بر اساس گزارش مرکز ملی پرورش استعداد های درخشان و دانش پژوهان جوان، دستورالعمل آزمون ورودی دبیرستان‌های استعدادهای درخشان (دورۀ اوّل و دوم متوسّطه) سال تحصیلی ۹۷ـ۱۳۹۶ از طریق مرکز سنجش آموزش و پرورش جهت اجرا به استان‌های سراسر کشور ابلاغ شده است .

بر اساس مفادّ این دستورالعمل،- ثبت‌نام داوطلبان آزمون ورودی پایۀ های هفتم و دهم مدارس استعدادهای درخشان، از طریق پایگاه اینترنتی به نشانیazmoon.medu.ir از ۲۵ بهمن آغاز و تا سه‌شنبه ۳ اسفندماه ۹۵ ادامه خواهد داشت .

این گزارش می افزاید؛ تمامی مراحل ثبت‌نام، صدور کارت ورود به جلسه، اعلام نتیجۀ آزمون، ثبت اعتراضات و پاسخ‌گویی به آنها، به صورت اینترنتی انجام می‌شود و مدارس محلّ تحصیل داوطلبان، در این خصوص مسئولیّتی ندارند .

‌‌بر این اساس؛ دفترچۀ راهنمای ثبت‌نام و شرکت در آزمون ورودی نیز، از طریق پایگاه اینترنتی ثبت نام، دراختیار داوطلبان قرار خواهد‌ گرفت و مشخّصات و ظرفیت پذیرش هنگام ثبت‌نام قابل مشاهده خواهد بود .

در ادامه این گزارش آمده است؛ پذیرش دانش‌آموزان برای ورود به دبیرستان‌های دورۀ اوّل و دوّم متوسّطه استعدادهای درخشان، صرفاً بر اساس نمرۀ آزمون ورودی می‌باشد .

گفتنی است؛ آزمون ورودی پایۀ های هفتم و دهم دبیرستان های استعدادهای درخشان به ترتیب ۱۴و ۱۵ اردیبهشت ماه ۹۶ در سراسر کشور به‌صورت هم‌زمان برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است که نام کاربری و رمز عبور ، برای ثبت نام در سایت آزمون ، همان کد ملی و رمز عبور سامانه همگام میباشد که در اختیار دانش آموزان قرار گرفته است.

همچنین ببینید

برگزاری جشن مبعث پیامبر اکرم (ص)

جشن مبعث پیامبر اکرم (ص) در سالن اجتماعات دبستان پسرانه امام علی (ع) برگزار گردید. ...

یک دیدگاه

1. Greetings from Ohio! I’m bored at work so I
    decided to check out your site on my iphone during lunch break.
    I really like the information you present here and can’t wait to
    take a look when I get home. I’m amazed at how
    fast your blog loaded on my mobile .. I’m not even using
    WIFI, just 3G .. Anyways, awesome blog! http://brassplates.com/wiki/index.php?title=Herbal_Pills_To_Are_Longer_Lasting_And_Male_Breast_Enhancement_Pictures