دبستان پسرانه امام علی (ع)غذا ها و بیماری ها - دبستان پسرانه امام علی (ع)

غذا ها و بیماری ها - دبستان پسرانه امام علی (ع)
خانه / اولیا و مربیان / غذا ها و بیماری ها

غذا ها و بیماری ها

آیا می دانید : ریشه تمام بیماریها در تغذیه است.

• آیا می دانید : کمبود ویتامین B3 باعث ترسو شدن و خوردن ناخن در کودکان می شود ؟ ( با خوردن قارچ ویتامین b3 جبران میشود.)
  • آیا می دانید : کمبود ویتامین B1 موجب بی حالی و کسالت و خرابی دندان و حرف زدن در خواب می شود
  • آیا می دانید : علت متوجه نشدن درس کمبود آهن در بدن می باشد.

-.-.–.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.–.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

• کلیه ویتامین های B سازنده اخلاقیات دربدن می باشد.
  • کمبود مس موجب اظطراب و نوشتن مطالب بی ارتباط می باشد علامت کمبود مس در بدن پیدا شدن موی سفید در سر ، در کودکی می باشد.
  • کمبود ویتامین B موجب عرق کردن کف دست و شب ادراری در کودکان می باشد. سبزی خوردن خصوصا کرفس
  • کمبود OMGAC موجب بیش فعالی و علامت آن نخوردن غذاها و خوراکی های نارنجی توسط کودکان می باشد مانند : پفک ،آلو ، هویج ، پرتغال
  • مغز انسان به دو چیز نیاز دارد ۱- قند   ۲- چربی ، شیر به تنهایی ۴۰ نوع مواد مقزی را دارد.
  • علت صبحانه نخوردن دانش آموزان شب قبل چربی و پروتئین خورده اند و کم کم به قند تبدیل می شود ، شب ها باید نشاسته و سبزی جات مصرف کرد.
  • علامت کمبود قند خشک شدن دهان زیاد شدن بزاق دهان

اگر چربی و قند مقدارش :

۹۵ باشد احساس گرسنگی نمی کنید

۷۰ باشد نیاز به خوردن شیرینی پیدا میکنید

۶۰ باشد نیازبه خوردن غذا

۵۰ سرگیجه

۴۰ اغما و شوک

یکی از عوامل اصلی افسردگی کمبود قند و چربی یا ویتامین B1 می باشد.

• کرفس غذای عقل نامیده می شود که ماده سلنیوم دارد و از سرطان جلوگیری می کند ، غم و اندوه را می کاهد.
  • هرچیز خوراکی در طبیعت شبیه به هر عضو بدن باشد برای آن عضو مفید است (گردو برای مغز، لوبیا برای کلیه )
  • بهترین ماده غذایی تخم مرغ است هیچ عارضه ندارد و ۹۵ درصد آن جذب بدن می شود۶۵ درصد غذای مورد نیاز مغز را داراست، از کوتاهی قد و کم خونی جلوگیری می کند. بهتر است با دارچین مصرف شود تا از درد مفاصل کم کند.
  • جو : که خوراک اکثر پیامبران بوده سیلیکن دارد که موجب جلوگیری از پیری زودرس سفید نشدن موی سر و سرطانهای دستگاه گوارش می گردد. بهتر از با تحرک همراه باشد.
  • سبزی خوردن بیشتر از ۱۰ دقیقه نباید در آب باشد.
  • انجیر و خرما : بهترین مواد غذایی برای جلوگیری از پوکی استخوان و انواع بیماریها می باشد.
  • مقدار پروتئین لازم برای آقایان ۷۰ گرم – زنان ۶۰ گرم – بچه های زیر ۱۵ سال ۸۰ گرم – جوانان ۱۰۰ گرم
  • هربار که کودک زیر ده سال از چیزی بترسد ( داد زدن یا فریاد کشیدن) بر اثر آن از او ۳۶ گرم پروتیئن از دست می رود.

تصاویر جشنواره غذا