دبستان پسرانه امام علی (ع)ثبت و سفارش کتب درسی از طریق سامانه الکترونیکی - دبستان پسرانه امام علی (ع)

ثبت و سفارش کتب درسی از طریق سامانه الکترونیکی - دبستان پسرانه امام علی (ع)
خانه / خبر / پیام / ثبت و سفارش کتب درسی از طریق سامانه الکترونیکی

ثبت و سفارش کتب درسی از طریق سامانه الکترونیکی

شروع به فعالیت سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی از عصر روز دوشنبه شانزدهم فروردین ماه ۱۳۹۴

به اطلاع اولیا گرامی، دانش آموزان و مسئولین محترم مدارس ابتدایی و پیش دانشگاهی میرساند:
سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی در حال به روز رسانی اطلاعات و ارتباطات داخلی خود با سایر سیستم های اطلاعات آموزشی وزارت آموزش پرورش بوده و به زودی برای ثبت سفارش فردی و گروهی برای ورود دانش آموزان و مدارس فعال خواهد شد.

در راستای توسعه دولت الکترونیک و شهروند الکترونیک و به منظور تسهیل دسترسی دانش آموزان به کتاب های درسی و نظارت نظام مند بر فرآیند توزیع مواد آموزشی، ثبت سفارش و توزیع کتاب های درسی دوره های تحصیلی آموزش ابتدایی و پیش دانشگاهی از طریق این سامانه و برابر جدول زمانی زیر انجام می شود.
جدول زمانی سفارش و توزیع کتاب های درسی

شیوه ثبت نام و ثبت سفارش کتاب درسی

• مدارس از طریق سامانه سناد، نسبت به ثبت سفارش گروهی دانش آموزان اقدام و از ارجاع موردی دانش آموزان و اولیاء آنان به کافی نت برای سفارش انفرادی پرهیز نمایند.
  • دانش آموزان و اولیاء آنان، در صورت تمایل می توانند از طریق همین سامانه نسبت به ثبت سفارش انفرادی اقدام کنند.
  • شش رقم سمت راست شماره سریال شناسنامه دانش آموزان، “رمز عبور” آن ها به سامانه می باشد؛ لذا در صورتی که شناسنامه دانش آموزان تعویض شده باشد، لازم است مراتب با ارایه تصویر صفحه اول شناسنامه به مدرسه محل تحصیل اطلاع داده شود تا با اصلاح اطلاعات سامانه سناد، ثبت سفارش و مشاهده اطلاعات سفارش، امکان پذیر شود.
  • کتاب های درسی دانش آموزان دوره های تحصیلی آموزش ابتدایی و پیش دانشگاهی، از طریق مدرسه محل تحصیل آنان که در سفارش دانش آموز قید شده است، توزیع می شود.
  • در صورت تغییر مدرسه محل تحصیل دانش آموز دوره تحصیلی آموزش ابتدایی تا تاریخ ۹۵/۶/۲۰، امکان اصلاح سفارش از طریق سامانه، وجود دارد.