دبستان پسرانه امام علی (ع)تاریخچه - دبستان پسرانه امام علی (ع)

تاریخچه - دبستان پسرانه امام علی (ع)
دبستان پسرانه امام علی (ع) در سال 1370 به همت هیأت امنای مسجد الزهرا در زمینی به مساحت 3000 متر و 800 متر بنا شروع بکار نمود. بعد از 12سال فعالیت و جذب 470 دانش آموز با پیدا شدن معارض و شکایت و حکم دادگاه مبنی بر خلع ید و قلع وقمع 200 متر مدرسه تخریب و در سال 82 با 180 دانش آموز در فضای محدود ادامه یافت . در سال 73 مدرسه با پیشنهاد آقای کریم پور مدیر مدرسه به جامعه تعلیمات اسلامی واگذار گردید. در سال 82 با خرید زمینی به مساحت 1000متر و پرداخت هزینه ساخت آن توسط آقای رمضان زاده در ساختمان فعلی تأسیس و از سال 84 شروع به فعالیت نمود. در حال حاضر ساختمان با 3000 متر بنا در 5 طبقه با امکانات کامل اعم از کلاسهای استاندارد و هوشمند ، آسانسور، سالن اجتماعات 250 نفری ، آزمایشگاه ، کارگاه اطاق جغرافیا، کتابخانه ، نمازخانه ، پارکینگ و مجهز به تمام امکانات در اختیار دانش آموزان می باشد.